Skal vi spise flere tangfrikadeller i fremtiden? Og hvor langt kan man egentlig flyve med en hajflyver? Få svaret på Fiskeristyrelsens stand på Naturmødet 2024

Det varer ikke længe, før Naturmødet 2024 skydes i gang – kom forbi Fiskeristyrelsens stand og bliv klogere på livet under havets overflade.

Publiceret 20. maj 2024

Den 23.-25. maj står i naturens tegn. Her løber Naturmødet 2024 nemlig af stablen. Og er du – eller dine børn – nysgerrige på alle de spændende ting, der findes under havets overflade, så kig forbi vores stand.

Her kan du blandt andet komme på gyngende grund til ’Åbent skib’ på kontrolskibet Nordsøen eller møde en vaskeægte fiskerikontrollør til ’Kontrol i børnehøjde’ – og samtidig prøve at tjekke mindstemål på rigtige fisk.

Byder fremtiden på flere tangfrikadeller og mere muslingesuppe? Måske. Det er i hvert fald noget af det, vi skal tale om til debatten om fremtidens fødevareproduktion. Her deltager blandt andet Rosanna Børsting fra Den Grønne Ungdomsbevægelse og direktør for Danmarks Fiskeriforening Kenn Skau Fischer.

Efter at have lyttet til spændende oplæg og debatter kan det godt begynde at krible lidt i de kreative fingre. Det kan børn og barnlige sjæle heldigvis få afløb for. For hvem vil ikke gerne folde sin egen hajflyver eller lave sin egen klemmefisk? Det er bare med at komme i gang – der er nemlig både præmier og diplomer til alle, der giver sig i kast med en af de mange aktiviteter.

Vi glæder os til at ser jer.

Du finder Fiskeristyrelsen på stand nr. 69 – og kontrolskibet ”Nordsøen” på stand nr. 91 på Tværmolen.

Se det fulde program for Fiskeristyrelsens deltagelse på Naturmødet 2024