Flytning til Sønderjylland

Augustenborg Slot

Nu skal flyttekasserne pakkes

Landbrugsstyrelsen har som led i regeringens første plan for flytning af statslige arbejdspladser skullet flytte i alt 345 arbejdspladser fra København til Augustenborg og Tønder.

Landbrugsstyrelsen er opdelt i sagsbehandlings- og produktionsopgaver i Sønderjylland og politikudvikling og administration i København, hvor der er cirka 550 medarbejdere.

Vi begyndte opbygningen af vores nye arbejdsplads i Augustenborg i maj 2016 og pr. juni 2017 var alle berørte stillinger på landbrugsområdet flyttet til Augustenborg og Tønder.

På disse sider kan du læse om den store flytning.

 

Sådan er det gået
Direktør Jette Petersen gør status på flytteprojektet.

Så langt er vi
Læs her, hvor langt vi er kommet med flytningen til Sønderjylland.

Sådan greb vi det an
Hurtig opbygning, stor involvering og hård prioritering har været vigtig for styrelsens flytning. Læs mere om det her.

Medarbejderne
For medarbejderne har valget om at flytte med eller ej været båret af personlige beslutninger og afvejninger i forhold til sammenhængen mellem arbejdsliv og privatliv. Læs mere her og få fakta på opsigelser, medflyttede, sygefravær osv.

Rekruttering
Der har været stor interesse for vores opslåede job i Sønderjylland. Læs mere om det her.

Udfordringer
Det er en stor opgave at flytte over 300 arbejdspladser fra den ene til den anden ende af landet og opbygge en ny arbejdsplads med mange nye medarbejdere. Læs mere om det her.

Hvad koster flytningen?
Læs om økonomien bag flytningen til Sønderjylland.

Afdelinger og opgaver
Læs om antallet af medarbejdere i de forskellige afdelinger og deres opgaver.

Ombygning af Augustenborg Slot
Landbrugsstyrelsen skal have arbejdspladser på Augustenborg Slot, to staldbygninger ved slottet og nogle andre mindre bygninger på området. Selve slottet skal renoveres og ombygges, så den fredede bygning kan rumme arbejdspladser til ca. 300 medarbejdere. Læs mere om ombygningen her.

Billeder fra Augustenborg
Herunder finder du billeder fra vores afdeling i Augustenborg. Billederne er taget af Lene Esthave og kan anvendes frit med kreditering.