Fiskeristyrelsen lancerer ny hjemmeside

Vores hjemmeside åbner i dag i en ny version med nyt visuelt design, ny teknisk platform, ny søgemaskine og nyt nyhedsabonnement mv. I første omgang med samme indhold og struktur som på den gamle hjemmeside.

Publiceret 1. februar 2021

Først og fremmest har vi nu skiftet teknisk platform og fået nyt design, der følger linjen i resten af ministeriet. Der er bl.a. kommet mere luft på siderne, flere fotos, emneord og en række andre forbedringer, der skal være med til at gøre det nemmere og mere overskueligt at navigere rundt på hjemmesiden.

I løbet af december 2020 var der flere af jer, som deltog i en brugertest. Mange tak for jeres bidrag. Nogle af anbefalingerne fra testen har vi allerede fået rettet, mens andre vil blive implementeret løbende. Det gælder primært forslagene til ændringer i struktur og emneord.

Har du spørgsmål, kommentarer eller forslag til andre ting, er du meget velkommen til at sende en mail til web@fiskeristyrelsen.dk

Ønsker du fortsat at modtage nyheder og bilag 6 meddelelser fra Fiskeristyrelsen?
Da vi flytter vores nyhedsservice over på en ny platform, kan vi af gdpr-hensyn desværre ikke bare automatisk overflytte eksisterende abonnementer.

Ønsker du fortsat at modtage nyheder og meddelelser fra os, skal vi derfor bede dig om at tilmelde dig igen via den nye hjemmeside. Hvis du ikke tilmelder dig på ny, vil du ikke fremover modtage e-mails med nyheder og meddelelser fra Fiskeristyrelsen.

Tilmeld dig Fiskeristyrelsens nyhedsabonnement

Rigtig god fornøjelse.

Vi håber, du vil tage godt imod vores nye hjemmeside.