Spørgsmål & Svar - Fritidsfiskertegn

Spørgsmål og svar

Girokortordning er stoppet. Du kan forny dit fisketegn på følgende måde:

Ved at logge ind på www.fisketegn.dk  Du kan logge ind ved at klikke på NemID eller ved at angive dit fiskerinummer i Bruger-id og en selvvalgte kode) husk at nulstille adgangskode hvis det er første gange.

 

Et år fra indbetalingsdatoen. Hvis det er en fornyelse, så et år i forlængelse af den resterende gyldighed på fiskerinummeret. Log ind på www.fisketegn.dk, og se datoen nederest på siden, for hvornår gyldigheden ophører.

Du kan kun få dit nummer igen ved at gå ind på www.fisketegn.dk og forlænge dit fiskerinummer. Bruger ID er fiskerinummeret, kodeord er dit postnummer eller det kodeord, som du selv har valgt.

Ja, fritidsfiskertegnet gælder også som lystfiskertegn.

Ja, alle der udøver fritidsfiskeri skal have fritidsfiskertegn. Hvis man er under 12 år, må man ikke drive fritidsfiskeri.

Det er nok, at du har nummeret og oplyser det sammen med ID. Hvis du ikke kan finde dit nummer, kan du ringe i telefontiden på 72 18 56 06 og få det oplyst.

6 redskaber af følgende typer:

1) krogliner à 100 kroge,

2) garn (rødspætte-, tunge-, sild-, makrel- e.l.)

3) ruser (enkelte eller dobbelte) og

4) tejner.

Højst 3 må være garn.

Den samlede længde af garn må maksimalt være 135 m, uanset om der anvendes 1, 2 eller 3 garn.

Hvis du betaler 15,- kr. ekstra ved købet/fornyelsen af dit fiskerinummer, får du tilsendt plastikkortet indenfor ca. 14 dage.

Plastikkortet er i kreditkortstørrelse, og dit fiskerinummer og navn/adresse er påtrykt. Der er ikke dato/år på kortet, så det gælder lige så længe som du fornyer fiskerinummeret.

Log ind på www.fisketegn.dk, og tryk på knappen nederst på fornyelsessiden ”Køb kun fisketegn af høj kvalitet”.

Vælg ”Overfør penge” og hvilken konto der skal overføres fra.

Som beløbsmodtager angiver du 3001 som reg.nr., og kontonummer 070 6000 hvis  det er lystfiskertegn,  eller  kontonummer 4714148 hvis  det er  et fritidsfiskertegn.

I ”Tekst til beløbsmodtager” skriver du dit cpr-nummer, hvis det er køb af et nyt fisketegn, eller det fiskerinummer som du skal forny.

Hvis du betaler 15,- kr. ekstra (i alt 200,- eller 315,- kr.)  modtager du ca. 14 efter betalingen et plastikkort-fisketegn med dit fiskerinummer og navn/adresse.

Der går ca. en uge før netbankbetalingen bliver registreret i fisketegnssystemet. Så udskriv en kvittering for betalingen, og medbring den som fisketegn under fiskeriet